Træk favikonet til proceslinjen ellerTilføj siden til start - klik her
Newangle Software ApS
   Forside » Indløsningsaftaler Min konto  | Indkøbskurv |  Til kassen   
  Produkter & Ydelser  
 
Category Webshop
Category CMS
Category Webshop Moduler
Category Betalingsgateway
Category Domæner
Category Hosting
Category Remote Backup
Category Special løsninger
 
     

Alle priser er eks. moms

  Facebook  
 
 
     
 
Indløsningsaftaler

Indløsningsaftale

En indløsningsaftale er en aftale mellem jer som shop (merchant) og den ønskede indløser (acquirer). Internationalt findes en lang række forskellige indløsere, som kan håndtere betalinger med gængse kort ala VISA, Mastercard, American Express, etc. Men til indløsning af Dankort har Nets monopol. Så henvender I jer til danske kunder (som primært anvender Dankort) er en indløsningsaftale med Nets en forudsætning.

Nets

Alle danskere kender nok - eller har i det mindste hørt om Nets (tidligere PBS). Nets er i Danmark ansvarlige for Dankort, Betalingsservice, NemID, internationale betalingskort og meget mere. Nets er en del af danskernes hverdag, når det gælder betalingskort, betalingsydelser og sikker digital datakommunikation.

Nets er samtidig også såkaldt acquirer (indløser) for internettransaktioner. På en lang række kort såsom VISA, Mastercard, American Express, etc. findes der en række forskellige indløsere i det internationale markede. Når det kommer til Dankort har Nets monopol. De er således den eneste indløser som kan håndtere Dankort-transaktioner. Har I derfor en internetbutik som agerer på det danske markede, skal I udover en betalingsgateway også have en indløsningsaftale med Nets for at kunne lade jeres kunder betale med Dankort hos jer. Lav en ansøgning til Dankort - klik her. 

Download en vejledning i PDF format.

 

 


Udskriv denne side