Træk favikonet til proceslinjen ellerTilføj siden til start - klik her
Newangle Software ApS
   Forside » Support Center Min konto  | Indkøbskurv |  Til kassen   
  Produkter & Ydelser  
 
Category Webshop
Category CMS
Category Webshop Moduler
Category Betalingsgateway
Category Domæner
Category Hosting
Category Remote Backup
Category Special løsninger
 
     

Alle priser er eks. moms

  Facebook  
 
 
     
 
 
Support Center Support Center

Problemmer med Internet Explorer 10

Nogle gange ser de websteder, du besøger, ikke helt rigtige ud, fordi de er beregnet til en tidligere version af Internet Explorer.

Også vedr. osCShop Webshop og CMS har vi fået en hel del kunde henvendelser fordi, at deres hjemmeside er begyndt at opføre sig underligt. Dette skyldes for 99% tilfælde at de har opgraderet til den nyeste version af Internet Explorer, nemlig version 10.

Er du en af dem der har opgraderet til Internet Explorer 10 er det derfor nødvendigt, at når du er i admin af din shop eller CMS, at du benytter af dig af at kompatibilitetstilstanden er slået til. Du slår kompatibilitetstilstanden til ved at gå ned i "Funktioner" og krydser af ved "Kompatibilitetsvisning". Det vil løse en hel del af de problemmer der er pt. med denne browser version.

Den nyeste version af vores osCShop Webshop og CMS er bl.a. opdateret med den nyeste CKeditor ver.10 der er fuldt kompatieble med Google Chrome, Internet Explorer og Mac Safari. Har du ikke den nyeste shop version så kan vi varmt anbefale at opgradere. Ring og få et tilbud på 7382 0022

OBS!!!! NYHED !!!!

Overstående problem er løst i den nyeste version af osCShoppen, som nu er cross browser kombatieble med alle browsere der understøtter HTML 5. Dette gælder stort set alle de nyeste browser fra Google, Microsoft, Apple, Opera og Mozilla.


 Remote Support  
Download af Windows Client Download af Macintosh Client