Træk favikonet til proceslinjen ellerTilføj siden til start - klik her
Newangle Software ApS
   Forside » Webshop Moduler » Integrationer » Min konto  | Indkøbskurv |  Til kassen   
  Produkter & Ydelser  
 
Category Webshop
Category CMS
Category Webshop Moduler
  Category Adminmoduler
  Category B2B Moduler
  Category Designmoduler
  Category Marketingsmoduler
  Category Salgsmoduler
  Category Integrationer
Category Betalingsgateway
Category Domæner
Category Hosting
Category Remote Backup
Category Special løsninger
 
     

Alle priser er eks. moms

  Facebook  
 
 
     
 
 
Forhandler Live (Klient)

Med et forhandler live modul kan du centralisere administrationen af dine webbutiker. Du har en master shop hvor du opretter alle produkter. Så kan du have x-antal osCShops tilknyttet via vores Forhandler Live (Klient) .

Spændende system hvis man vil køre og administrer ordre fra andre osCShop's.

Her er et tænkt eksempel...

En grossist indenfor damelingeri har hos os en online webshop hvor deres kunder (lingeributikker) kan bestille deres vare 24/7 - disse lingeributikker vil gerne have en onlinebutik, men har måske ikke de humanresources der skal til for at drive det. Det er så her live opdateringssystemet kommer ind.

Via det system kan vi knytte x-antal butikker sammen med Master shoppen (grossisten), som så kan lægge deres varelager ud i Klient butikerne (Lingeributikernes shops). Når der kommer nye vare i grossist butikken bliver disse så lagt automatisk over i klientbutikerne. Når der kommer ordre ind i klientbutikken ryger disse automatisk ind i grossistbutikken der så kan sende og ekspedere dem for klientbutikken (kaldet dropshipping). Det eneste klientbutikken skal gøre selv er at hæve penge i deres betalingsgateway (dankortterminal) også selvfølgelig betale grossisten for vare/ydelser leveret.

Fordelen ved et sådan system er at grossisten kan vedligeholde et hav af butikker for deres kunder og derved få en stærk internet præsentation på nettet hvor de styrer alt fra vareoprettelser og til salg i alle tilknyttede butikker.

En klient butik kan køreres for kr. 597,- ex. moms pr. måned - det er en lille pris for at kunne åbne en ekstra slagskanal som har åbent 24 timer i døgnet og hvor arbejdet for den enkelt er minimal. Prisen er inkl. webshop, betalingsgateway og Klient integrationen.

En Master butik kan køreres fra kr. 799,- ex. moms pr. mdr. Prisen inkludere en webshop og master integrationen. Da det her er tale om en grossist virksomhed er der ikke betalingsgateway med.

Det er billigt, det er meget billigt.


 
DKK 99,00 
pr. md.


Forhandler Live (Klient)