Træk favikonet til proceslinjen ellerTilføj siden til start - klik her
Newangle Software ApS
   Forside » Support Center » E-Mail » Min konto  | Indkøbskurv |  Til kassen   
  Produkter & Ydelser  
 
Category Webshop
Category CMS
Category Webshop Moduler
Category Betalingsgateway
Category Domæner
Category Hosting
Category Remote Backup
Category Special løsninger
 
     

Alle priser er eks. moms

  Facebook  
 
 
     
 
 
Windows 8 mailklient understøtter ikke POP3

Bruge mailkonti via POP i Windows 8.1 og Windows RT 8.1
Gælder for Windows 8.1, Windows RT 8.1

Appen Mail, som leveres med Windows 8.1 og Windows RT 8.1, understøtter ikke tilføjelse af mailkonti, som bruger POP (Post Office Protocol). Det er den teknologi, der tillader, at mails downloades fra serveren til din pc. Hvis din mailkonto bruger POP, og du vil have den på din pc, kan du benytte disse muligheder:

Hvis du vil bruge appen Mail og beholde din nuværende konto, skal du kontakte internetudbyderen og spørge, om de kan ændre din konto, så den bruger IMAP (Internet Message Access Protocol) eller EAS (Exchange ActiveSync). Denne ændring er især nyttig, hvis du ønsker at modtage dine mails på forskellige måder (telefon, privat pc, arbejds-pc osv.), fordi disse protokoller er bedre end POP til at holde styr på nye, ulæste og slettede mails og automatisk kan gemme mails. Nogle udbydere kræver ekstra for at skifte over, så undersøg dette først.

Bemærk!

Du kan sende og modtage mails fra POP-konti vha. Outlook, som leveres gratis sammen med Windows RT 8.1.

Du kan bruge en Outlook.com-konto til at sende og modtage mail fra en anden konto (også en konto, der bruger POP). Føj derefter din Outlook.com-konto til appen Mail for at læse og sende mail fra din POP-konto.

Find en app i Windows Store, som understøtter tilføjelse af mailkonti, der bruger POP.

NewAngle Software understøtter IMAP, men du skal være opmærksom på at der kun er begrænset med plads, som standard har alle mail adresser 100MB serverplads til rådighed, dette kan du ændre fra din mail admin.